Купити квартиру в Дніпрі

2237
2237

«Останнє бажання»: мешканка Нікополя залишила спадок для ЗСУ

«Останнє бажання»: мешканка Нікополя залишила спадок для ЗСУ

Мешканка Нікополя залишила спадок для ЗСУ. 1 травня виповнилося 40 днів, як її не стало… Про свою сусідку Нечипоренко Ему Михайлівну розповіла Тетяна Чорнобривець, яка доглядала за жінкою останні 10 місяців її життя, передає Nikopolnews.

Про Ему Михайлівну Тетяна Чорнобривець каже, що та була дуже добра, милосердна. На жаль, вона, не мала дітей. Але постійно допомагала «нашим спільним дітям», які пішли на фронт.

Незадовго до смерті передала мені кошти для ЗСУ. Я їх переказую на протези, прилади нічного бачення, дрони… Нема кращого пам’ятника чи поминок, ніж своїми коштами і після смерті рятувати життя наших бійців на війні. Кожен тепловізор і кожен Маvіc — то чиєсь врятоване життя. Ема Михайлівна продовжує наближати нашу перемогу, використовуючи мене як посередника. Світла пам’ять. Вічний спочин, – написала Тетяна Чорнобривець

«Останнє бажання»: мешканка Нікополя залишила спадок для ЗСУ

Нікополь вже десятий місяць під обстрілами ворога. І кожен нікополець, мабуть, мріє про те, щоб якнайшвидше війна закінчилася перемогою. Але ж якщо просто чекати Перемогу, то чекати можна дуже довго. Багато хто розуміє це, тому допомагає армії, хто чим може. Велика подяка таким людям. А Емі Михайлівні – вічна і світла пам’ять!

Ще новини Нікополя: З російського полону повернувся працівник НЗФ: відверта розповідь про випробування (фото)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×