Купити квартиру в Дніпрі

145
145

Студентка Паризької консерваторії допомогла благодійникам з Нікополя зібрати 16 тисяч для ЗСУ

Студентка Паризької консерваторії допомогла благодійникам з Нікополя зібрати 16 тисяч для ЗСУ

Студентка Паризької консерваторії допомогла благодійникам з Нікополя зібрати майже 16 тисяч для Збройних Сил України – на прилади для захисту від ворожих БПЛА.

Йдеться про Софію Жернових – обдаровану гітаристку, випускницю Нікопольської школи мистецтв, яка цього року вступила до однієї з найпрестижніших консерваторій Європи – у Парижі. Нагадаємо, це сталося вперше в історії України – серед двох бюджетних місць за класом гітари одне дісталося представниці нашої держави.

Про участь Софії у благодійній ініціативі розповіла директорка БФ «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко, передає Nikopolnews.

Хочемо поділитися з вами результатами нашого останнього благодійного розіграшу. Кожен збір для фондів чи волонтерів є випробуванням, але завдяки вашій невтомній підтримці, ми знову досягли успіху, – написала Маргарита Горбаненко у Фейсбук-спільноті фонду

Вона розповіла, що цього разу у фонді вирішили піти нестандартним шляхом і організували розіграш, який об’єднав музику та благодійність. За допомогою талановитої Софії Жернових створили унікальний досвід. Дівчина майстерно перетворила ідею благодійників в музичну композицію, додавши ноти історичної пісні “Ой чий то кінь стоїть”.

Студентка Паризької консерваторії Софія Жернових допомогла благодійникам з Нікополя

Маргарита Горбаненко і Софія Жернових. Фото: БФ

Маргарита Горбаненко і Софія Жернових. Фото: БФ “Дітям Нікополя”

Учасники розіграшу обирали не просто номери, а ноти, які разом складали мелодію. Вгадати її можна було під час прямої трансляції.

Завдяки спільним зусиллям і підтримці учасників розіграшу вдалося зібрати 15 885 грн, які вже пішли на придбання двох аналізаторів БПЛА.

Ми висловлюємо щиру подяку кожному, хто взяв участь у лотереї, музичній школі та особливо Софії Жернових  за її натхненну підтримку. Обіймаємо кожного з вас від душі! – написала Маргарита Горбаненко

Ще новини Нікополя: Герою з Нікопольщини і всім полеглим Захисникам присвятили пісню (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×