Купити квартиру в Дніпрі

365
365

У Нікополі врятували собачку Косулю, яка 5 годин провела у каналізаційному відстійнику

У Нікополі врятували собачку Косулю, яка 5 годин провела у каналізаційному відстійнику

У Нікополі врятували собачку, яка 5 годин провела у каналізаційному відстійнику глибиною 7-8 метрів.

Про це розповіла відома місцева волонтерка Олена Омельченко, яка і прийшла на порятунок бідолашній собачці, передає Nikopolnews. Вона оприлюднила відео порятунку.

У Нікополі під обстрілами волонтерам стає все важче рятувати тварин…

Кожен такий порятунок здається, що гірше не буває. Але буває… Косуля 5 годин провела у каналізаційному відстійнику, глибиною 7-8 метрів… 4 години порятунку… Ні залізти туди, ні підплисти. Косулька дикувата, до рук не підходить. Тільки бачить петлю в моїх руках – пливе подалі, де не достати петлею. Вже геть знесилену все ж зачепила її петлею і ледве витягла з Вітею нашим, бо одна б не справилась – геть сил вже не було. Дякую, господи, що все закінчилось добре, – розповіла волонтерка

Вона зазначила, що до ДСНС претензій не має. В той день так сильно обстрілювали Нікополь, що допомога рятувальників точно була більш потрібна людям.

А ще безмежна вдячність дівчатам – працівникам очисних споруд, що допомагали і не покинули нас з Косулькою один на один з бідою, – додала Олена Омельченко

У Нікополі врятували собачку Косулю: відео

Ще новини Нікополя і району: Собачка з Нікополя, яку власники покинули під обстрілами, тепер ходить до школи у Мілані! (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×