Купити квартиру в Дніпрі

756
756

Вона плакала від радості: нікопольці допомогли жінці, яка абсолютно сама живе на кордоні з Росією

Вона плакала від радості: нікопольці допомогли жінці, яка абсолютно сама живе на кордоні з Росією

Нікопольці, які самі живуть у дуже непростих умовах, під щоденним вогнем окупантів, допомогли жінці з далекої Чернігівщини. Їй 64 роки. І вона залишилася у безлюдному селі абсолютно одна.

Про пані Ганну Войток розповіли журналісти Суспільного і оприлюднили відео. Вона – єдина жителька села з назвою Селище Семенівської громади, передає Nikopolnews.

У свої 64 роки жінка не отримує пенсію. Живе з тих коштів, які отримує за пай. Також пані Ганні трохи допомагають люди. А ще її годує власне господарство. Власне тому жінка і не зважується виїжджати у більш безпечне місце, бо не знає, як виживатиме без пенсії і без свого городу.

Про Ганну Войток дізналася нікопольська волонтерка Надія Жур, яка разом із командою небайдужих ще з 2014 року допомагає військовим, а з початком повномасштабної війни активізувала свою діяльність і щодня на «бойовому посту».

Нікопольці допомогли жінці

Надія не змогла пройти повз історію Ганни Войток і організувала «швидку допомогу» для неї. Не залишилися осторонь небайдужі нікопольці. Для жіночки з Чернігівщини відалося зібрати посилку.

А вчора Надія Жур написала:

Отримала фотозвіт по посилці на прифронтову Чернігівщину. Раділа, як дитя. Завдяки всім Вам ми змогли подарувати жіночці віру в добро. Як я люблю це відчуття, коли добро перемагає. Ми це зробили. Так, це один випадок, АЛЕ він важливий, бо з краплин утворюється річка, а з річок – море. Жіночка плакала, але то були сльози радості. Гадаю, що це перші сльози радості за третій рік повномасштабного вторгнення. Вона відчула, що не сама. Це важливо в такий непростий час

Обстріли Нікопольщини і Криворіжжя, поранені і руйнування: поліція розповіла про наслідки

Вона плакала від радості: нікопольці допомогли жінці, яка абсолютно сама живе на кордоні з Росією

448686444 2757710077700228 5515599316478099833 n

Волонтерка також подякувала голові селищної ради, пану Сергію та пані Оксані за те, що отримали і доставили вантаж.

Ми разом, бо ми УКРАЇНЦІ! Всіх обіймаю. Ви найкращі! Сильні, незламні і ДОБРІ, попри все, – додала Надія Жур

Ще новини Нікополя: «Чому ви не виїжджаєте?» — відповіді жінок з Нікополя, Харкова, Херсона, Одеси, Білопілля

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×