Купити квартиру в Дніпрі

460
460

З Днем металурга: привітання від очільників Нікополя, Марганця і Покрова

З Днем металурга

З Днем металурга мешканців району привітали очільники Нікополя, Марганця та Покрова. Повідомляє Nikopolnews.

Щорічно у третю неділю липня Україна відзначає День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Це професійне свято працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

З Днем металурга – привітання від Олександра Саюка

З Днем металурга

Нікополь – місто металургів, де з повагою та гордістю ставляться до людей, які обрали собі таке покликання!

Це нелегка праця, яка потребує сплаву мужності, витримки та відповідальності! Не дивлячись на важкі виклики часу, ви продовжуєте працювати на благо міста та країни.

Щиро бажаю міцного мов сталь здоров’я, добробуту вашим сім’ям, мирного неба, стійкості та сил!

З Днем металурга – привітання від Олександра Шаповала

З Днем металурга

Шановні працівники та ветерани металургійної та гірничодобувної промисловості! Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Для нас цей день особливий, бо його відзначають майже у кожній родині Покрова. Нині зустрічаємо його у дуже нелегкий час для країни і для самої галузі. Та саме випробування перевіряють людей на міцність. І Ви вкотре довели, що гірники – люди сталевого характеру, люди слова і діла! Сьогодні , як ніколи, згуртовані у спільному бажанні вистояти і перемогти.

Багато з Вас, тимчасово полишивши робочі місця, стійко і мужньо захищаєте нашу країну від рашистської навали.Ті, хто залишився у місті, працюють на обороноздатність країни, допомагають місту долати виклики. Вдячний за незламну позицію, за зміцнення тилу. Ви — приклад сильних і відповідальних людей, які на своєму фронті роблять усе можливе, аби наблизити світлі часи.

Від душі бажаю залізного здоров’я, благополуччя, стійкості, оптимізму, впевненості у наших силах. Разом до Перемоги!

З Днем металурга – привітання від Геннадія Боровика

З Днем металурга

Шановні марганчани, вітаю вас з Днем металурга і гірника! Це – свято людей, загартованих духом. Свято справжніх героїв сьогодення, які боронять країну на фронті та є опорою її економіки. Марганцева руда  підкорюється сильним! Саме ви продовжуєте славні шахтарські традиції та пишете історію Марганця! Багато наших гірників змінили відбійний   молоток на зброю і стали на захист рідної України! Честь вам за це і повага.

Сьогоднішня дата – це свято незламних, працьовитих, міцних як сталь людей. Пишаюсь крокувати по життю пліч-о-пліч з вами!

Бажаю якнайшвидшої перемоги та миру, спокою і затишку у ваших оселях!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×