Купити квартиру в Дніпрі

423
423

“Через обстріли та атаки дронами на Нікопольщині було небезпечно”: на Дніпропетровщині відзначили фахівців з будівництва

на Дніпропетровщині відзначили фахівців з будівництва

9 cерпня на Дніпропетровщині відзначили фахівців з будівництва. Серед них й ті, хто був залучений до зведення магістрального водогону.

Про це повідомили на сайті Дніпро ОВА, передає Nikopolnews.

11 серпня в Україні відзначають День будівельника. Напередодні свята в області відзначили 19 найкращих фахівців. Напередодні свята нагороду отримав і керівник проєктів однієї з компаній, яка займалася облаштуванням електромереж на трьох ділянках водогону Олексій. Його компанія підключала насосні станції.

«Для нас це був дуже важливий, терміновий і неочікуваний проєкт. Ми намагалися швидко все зробити. Залучили максимальні ресурси, хоча це було непросто. І водночас – цікаво. Раніше працювали, зокрема, з приватним бізнесом. Ця можливість підсилити державну команду з відновлення – крутий досвід», розповів чоловік.

На будівництві працював і начальник дільниці В’ячеслав. Він говорить, що проект був складним.

«Через постійні обстріли та атаки дронами на Нікопольщині було небезпечно. Але ми впоралися. Люди погодилися в таких умовах виконувати роботу. Завжди були в захисній амуніції – шоломах та бронежилетах. Втім, одного працівника все ж поранили. Але команда все одно залишалася», розповів В’ячеслав.

На Дніпропетровщині відзначили фахівців з будівництва: фото

2

3

4

5

Ще новини Дніпропетровщини: Чи під’єднаний Нікополь до магістрального водогону, розповів Олександр Саюк

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×