Купити квартиру в Дніпрі

304
304

Як у Марганці та Покрові відзначили День Конституції України (фото)

Як у Марганці

Як у Марганці та Покрові відзначили День Конституції України. Повідомляє Nikopolnews.

28 червня Україна відзначає День Конституції. Цього дня в Марганці у сквері ім. Т. Шевченка біля погруддя Кобзаря зібралися представники Марганецької міської влади, комунальних підприємств міста, марганчани. Педагог-організатор Марганецького ліцею № 3 Алла Супрун розповіла присутнім основні кроки становлення нашої Конституції.

 Як у Марганці

Святкові заходи прсвячені Дню Конституції України пройшли і у місті Покров.

«Ухвалена 27 років тому, вона чітко окреслила шлях України як суверенної демократичної держави. Наша Конституція дуже глибока за змістом, це наш шлях, наша свобода, те, що робить нашу державу частиною цивілізованої Європи і що так не подобається нашим ворогам», йдеться на сайті міської ради.

Вранці біля пам’ятника Івану Сірку, зібралися представники влади та громадськість міста. Покровчани вшанували пам’ять земляків та усіх українців, які полягли, виборюючи для свого народу основне конституційне право — жити цивілізовано у суверенній, незалежній, незалежній, демократичній, соціальній, правовій державі. В кінці заходу присутні поклали квіти до пам’ятника Івану Сірку. Говорили

Як у Марганці та Покрові відзначили День Конституції України: фото

 Як у Марганці

 Як у Марганці

 Як у Марганці

 Як у Марганці

 Як у Марганці

 Як у Марганці

 Як у Марганці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×