Купити квартиру в Дніпрі

4620
4620

Поки росіяни нищать все на своєму шляху, мешканець Нікополя рятує молюсків – фотограф Артем Тульчинський

мешканець Нікополя

Поки росіяни нищать все на своєму шляху, мешканець Нікополя рятує молюсків. Зворушливу історію розповів місцевий фотограф Артем Тульчинський, передає Nikopolnews.

«Після руйнування Каховської ГЕС країною-терористом, 27-річний мешканець м. Нікополь Михайло, вирішив рятувати молюсків прісноводної мідії та раків. Адже внаслідок скидання води з Каховського водосховища російськими окупантами, гинуть тисячі молюсків, раків, риби та інших мешканців Каховського водосховища», розповів Артем на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

На запитання Артема, чому у хлопця виникла ідея по порятунку молюсків, Михайло пояснив, що мідії мають здатність очищати водойму, в якій мешкають. Завдяки своєму харчуванню – вони, немов живий фільтр, пропускають через себе воду, проціджуючи її та споживаючи завислі у воді їстівні частинки.

«Як можна побачити на фото, через зниження рівня води на Каховському водосховищі  сотні молюсків намагаються переміститись до води, створюючи на піску чудернацькі візерунки, але більшість з них нажаль гине», додав фотограф.

Артем Тульчинський – вуличний фотограф. Попри війну  він залишається у місті та фотографує наслідки російської агресії.

Як мешканець Нікополя рятує молюсків: фото

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

мешканець Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×