Купити квартиру в Дніпрі

234
234

Без опадів: якою буде погода у Нікополі 23 жовтня

погода у Нікополі

Якою буде погода у Нікополі 23 жовтня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. У понеділок обіцяють теплий день

Сайт Синоптик прогнозує, що хмарна погода буде триматися до самого вечора. Температура повітря від 13 до 22 градусів вище нуля. Без опадів

11

 

Сайт meteofor обіцяє, що у Нікополі очікуються мінлива хмарність. Опадів не передбачається. Температура повітря від 13 до 20 градусів вище нуля.

333

Сайт Мета пише, що погода у Нікополі обіцяє бути хмарною, але вечірнє небо стане ясним. Залишаємо парасольки вдома. Опадів не передбачається. Очікується теплий день. Температура повітря від 14 до 22 градусів вище нуля.

222

 

Якою буде погода у Нікополі 22 жовтня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють теплий день без опадів у неділю.

 

Згідно із прогнозом на сайт meteofor, у Нікополі 22 жовтня буде мінлива хмарність, температура повітря – від 13 до 21 градусу вище нуля. Дощу не прогнозується. Вітер помірний.

meteofor

Мета прогнозує переважно сонячну погоду у першій половині дня і хмарну у другій. При цьому тепло – від 13 до 14 градусів з позначкою “плюс”. Без опадів.

мета

Синоптик обіцяє хмарність зранку та в обід і переважно сонячну погоду у другій половині дня у Нікополі 22 жовтня. Температура повітря – від 14 до 21 градусу тепла. Ймовірність опадів практично нульова. Помірний вітер дутиме зі сходу і південного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

В цей день часто йшов сніг. Люди у цей вечір слідкували за місяцем: якщо він у колах – наступне літо буде сухим.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя: «Попередньо без постраждалих» – Євтушенко прокоментував ранковий обстріл Нікополя 2 жовтня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×