Купити квартиру в Дніпрі

381
381

На зміну похмурому ранку прийде ясний день: яка буде погода у Нікополі 5 листопада

погода у Нікополі

Якою буде погода у Нікополі 5 листопада, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують похмурий ранок і ясний день.

Сайт Синоптик пише, що на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Вранці піде дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря – від 14 до 17 градусів вище нуля.

1

Сайт meteoeor прогнозує, що у Нікополі в першій половині дня очікується дощ. Температура повітря – від 13 до 17 градусів вище нуля.

1

Сайт Мета пише, що ранок у Нікополі очікується ясний. Вдень буде спостерігатися невелика хмарність, яка до вечора вже пройде. Залишаємо парасольки вдома. Опадів не передбачається. Після обіду буде злегка прохолодно. Температура повітря – від 13 до 18 градусів вище нуля.

2

Народний прогноз:

У давнину в селян була традиція розкидати шматочки пирога на полях, щоб зимові птахи “прилетіли до поля і своїми голосами заспокоїли землю”. Якщо випадала сніжна крупа чи град, то вважалось, що 22 листопада зима на ноги встане.

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×