Купити квартиру в Дніпрі

344
344

Потепління і вітер: якою буде погода у Нікополі 4 листопада

Потепління і вітер: якою буде погода у Нікополі 4 листопада

Якою буде погода у Нікополі 4 листопада, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують на суботу потепління і досить сильний вітер.

Згідно із прогнозом на сайті meteoeor, у Нікополі вранці 4 листопада буде похмуро, потім – мінлива хмарність, а вдень на небі запанує сонце. Температура повітря – від 13 до 19 градусів вище нуля. Опадів не передбачається. Вітер посилиться близько 11-ї ранку. Пізно увечері очікуються сильні пориви.

meteoeor

А от Мета обіцяє похмуру погоду протягом усього дня. Але без опадів і тепло – від 12 до 19 градусів з позначкою “плюс”. Увечері – вітряно.

мета

Синоптик прогнозує похмурий ранок у Нікополі 4 листопада, а вдень – мінливу хмарність. Температура повітря коливатиметься в межах 12-19 градусів тепла. Без дощу. У другій половині дня посилиться вітер. Він дутиме у суботу з південного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

У давнину 4 листопада вважався найбільш сприятливим днем для весіль. У природі відчувається різкий перелом погоди. Якщо день розпочнеться туманом – слід чекати відлиги, ясний день – до похолодання. Якщо “небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде”.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Nadezda Vol

Ще новини Нікополя: Обстріли Нікополя 3 листопада: є поранений і багато руйнувань – подробиці від прокуратури і мера (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×