Купити квартиру в Дніпрі

223
223

Прогнозують теплий день: якою буде погода у Нікополі 14 жовтня

Прогнозують теплий день: якою буде погода у Нікополі 14 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 14 жовтня, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють теплий, але переважно хмарний день.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі 14 жовтня буде похмуро вранці, хмарно з проясненнями у першій половині дня, а потім небо стане ясним. Температура повітря – від 10 до 19 градусів тепла. Без опадів. Вітер слабкий.

meteofor

Мета обіцяє приблизно таку ж погоду, тільки, згідно із цим прогнозом, навпаки, небо буде ясним вранці, а потім його поступово затягуватиме хмарами. Температура повітря – від 12 до 19 градусів з позначкою “плюс”. Без дощу.

мета

Синоптик обіцяє похмурий ранок і мінливу хмарність вдень. Температура повітря – від 11 до 20 градусів тепла. Без опадів. Вітер слабкий. При цьому він постійно мінятиме свій напрямок. Дутиме з північного і південного сходу, південного заходу, заходу і півдня.

Також Синоптик дає народний прогноз погоди. А саме:

Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. Особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу – до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перемінлива.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Nika Ukrainian

Ще новини Нікополя: «Я поїхав, а вони лишилися прибирати»: вчитель з Нікополя розповів про загиблих у гімназії 11 жовтня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×