Купити квартиру в Дніпрі

615
615

Очікується дощ: якою буде погода у Нікополі 1 листопада

Очікується дощ: якою буде погода у Нікополі 1 листопада

Якою буде погода у Нікополі 1 листопада, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують дощ у перший день останнього місяця осені 2023.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, дощ у Нікополі 1 листопада буде увечері. І тоді ж – дещо посилиться вітер. А на початку дня очікується чисте небо, яке поступово затягуватиметься хмарами. При цьому температура повітря – 12-18 градусів вище нуля.

meteofor

Мета прогнозує опади у вигляді дощу у Нікополі 1 листопада у другій половині дня. А у першій – мінливу хмарність. Температуру повітря – від 12 до 19 градусів з позначкою “плюс”. Несуттєве посилення вітру увечері.

мета

Схожий прогноз у Синоптика. Дощ пообіді, хмари, які почнуть затягувати небо вже вранці, температура повітря – від 12 до 19 градусів тепла. Посилення вітру увечері – він дутиме 1 листопада з півдня і південного сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Здавна перший день листопада вважався проводами осені, зустріччю зими, і святкувався усюди. Якщо цього дня буде холодно і піде сніг, то весна прогнозується пізня й холодна, а якщо сьогодні відлига – наступного року слід чекати на теплу і ранню весну.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Дар’я Колмикова

Ще новини Нікополя і району: У нас буде два великих виклики: Євген Євтушенко розповів про захист Нікополя взимку

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу