Купити квартиру в Дніпрі

199
199

Переважно сонячно, але холодно: якою буде погода у Нікополі 11 жовтня

Переважно сонячно, але холодно: якою буде погода у Нікополі 11 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 11 жовтня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють переважно сонячний, але холодний день.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 11 жовтня у Нікополі буде сонячно практично протягом усього дня. Хмари з’являться на небі тільки увечері. При цьому температура повітря – від 4 до 10 градусів вище нуля. Без опадів.

meteofor

Мета, у свою чергу, обіцяє мінливу хмарність 11 жовтня. Температура повітря – від 4 до 10 градусів вище нуля. Без опадів. Вітер слабкий.

мета

Синоптик прогнозує ясне небо у першій половині дня і мінливу хмарність у другій. Температура повітря – від 3 до 10 градусів вище нуля. Дощу не передбачається. Слабкий вітер спочатку дутиме з півночі, а потім напрямок зміниться на південний.

Також Синоптик дає народний прогноз погоди. А саме:

Наші пращури вірили, що в цей день ні в якому разі не можна їсти ягоди – вважалося, що 11 жовтня диявол плює на кущі ягід, тому від них може заболіти живіт. Погоду цього дня визначали за інеєм: якщо вранці надворі його багато – бути сухій, сонячній погоді.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Yevheniia

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×