Купити квартиру в Дніпрі

147
147

Похмуро, але без дощу: якою буде погода у Нікополі 13 жовтня

Похмуро, але без дощу: якою буде погода у Нікополі 13 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 13 жовтня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють переважно похмуру погоду у п’ятницю, але вірогідніше за все без дощу, принаймні вдень.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 13 жовтня у Нікополі буде похмура погода протягом усього дня, а увечері є невеличка ймовірність опадів у вигляді дощу. При цьому температура повітря – від 10 до 17 градусів вище нуля.

meteofor

Мета дощу не обіцяє, а лише похмуре небо від ранку і до самого вечора. Температура повітря у Нікополі цього дня буде від 10 до 17 градусів вище нуля.

мета

Згідно із прогнозом на сайті Синоптик, у Нікополі 13 жовтня можливі навіть прояснення, але тільки вранці. Протягом решти дня небо буде похмурим. Без опадів. Температура повітря – від 9 аж до 18 градусів з позначкою “плюс”. Вітер середній у першій половині дня і слабкий у другій. Дутиме він з південного заходу, заходу, а ближче до ночі напрямок зміниться на північний.

Також Синоптик дає народний прогноз погоди. А саме:

Наші пращури помітили, якщо сьогодні випав сніг – він скоро розтане, а зима прийде не скоро. Якщо місяць уночі блідий і в тумані, то незабаром погіршиться погода.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Yevheniia

Ще новини Нікополя і Нікопольщини: У свій 384-й день народження Нікополь чекає кожного мешканця додому і наближає Перемогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×