Купити квартиру в Дніпрі

775
775

Рівень небезпечності «жовтий»: якою буде погода у Нікополі 18 січня

Рівень небезпечності «жовтий»: якою буде погода у Нікополі 18 січня

Якою буде погода у Нікополі 18 січня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів і Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеороголгії.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про стихійні метеорологічні явища на 18 січня в регіоні.

18 січня по Дніпропетровській області очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с, на дорогах збережеться ожеледиця. Рівень небезпечності 1 (жовтий).

Рівень небезпечності «жовтий»: якою буде погода у Нікополі 18 січня

Згідно із прогнозами синоптиків, у Нікополі 18 січня очікується температура повітря від мінус 1 до 7 градусів з позначкою “плюс”. Причому температура підвищуватиметься протягом дня. Вранці буде мінлива хмарність, а потім – похмуро. Увечері очікується дощ. Найсильніший вітер буде близько 11-12 години, але до самого вечора “штилю” не буде. А дутиме вітер у четвер з південного сходу і півдня.

А народний прогноз на 18 січня такий:

Якщо цього дня заметіль, сніг і поземка – бути хорошому врожаю. Сильні південні вітри 18 січня передвіщають грозове літо, а заметіль приносить заметіль на Масницю. Повний місяць цього дня обіцяє великий розлив річок навесні.

синоптик

мета

метеофор

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор @trbrt_quite

Ще Новини Нікополя: У Нікополі повністю відключене освітлення: мешканцям дали поради

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×