Купити квартиру в Дніпрі

540
540

Можливий дощ і холодно: якою буде погода у Нікополі 20 листопада

Можливий дощ і холодно: якою буде погода у Нікополі 20 листопада

Якою буде погода у Нікополі 20 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють холодний майже по-зимовому день у понеділок. При цьому можливий дощ.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 20 листопада вночі і рано вранці можливий дощ зі снігом. А решту частину доби без опадів, але небо буде протягом усього дня щільно затягнуте хмарами. Температура повітря усього лише 1-2 градуси з позначкою “плюс”. Достатньо вітряно.

метеофор

Мета обіцяє дощ тільки вночі. Вранці, вдень і ввечері – похмуро. Стовпчик термометру не підійматиметься вище 1 градусу тепла згідно із цим прогнозом.

мета

Синоптик прогнозує дощ у Нікополі вночі і у першій половині дня. А потім – просто похмуру погоду. Температура повітря – від 1 до 2 градусів тепла. Досить відчутний вітер поволі стихатиме до вечора. Він дутиме 20 листопада з півночі і північного заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Цього дня спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми. В цей день ожеледиця прогнозує затяжні морози.

синоптик

Фото: Красивий Нікополь

Ще новини Нікополя: На Нікопольщині 19 листопада випав перший сніг (фото, відео)

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу