Купити квартиру в Дніпрі

566
566

Морозний день: якою буде погода у Нікополі 23 листопада

Морозний день: якою буде погода у Нікополі 23 листопада

Якою буде погода у Нікополі 23 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють морозний день у четвер.

Сайт Мета обіцяє у Нікополі температуру повітря від 0 до аж 5 градусів морозу 23 листопада. Без опадів. Вранці хмарно з проясненнями, решту частину дня – похмура погода. Ближче до ночі посилиться вітер.

мета

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі в ніч на 23 листопада можливий сніг з дощем, у першу половину дня – мінлива хмарність. А у другу – похмура погода. Температура повітря – від 0 до 3 градусів з позначкою “мінус”. Вітер помірний, він підсилюватиметься ближче до завершення доби.

метеофор

Синоптик теж прогнозує мороз на 23 листопада у Нікополі – буле від 1 до 3 нижче нуля. Вночі – доібний снг. Перша половина дня – хмарно з проясненнями, друга – похмура погода. Вночі і вранці помірний вітер, вдень – слабкий, надвечір – посилиться. Дутиме він спочатку з півночі і північного заходу, а потім напрямок зміниться на південно-західний.

Народний прогноз від Синоптика такий:

Іній на деревах передвіщав мороз, а туман – тепло. Однак, якщо цього дня на деревах іній лежав зранку, то до самого 4 грудня морози будуть змінюватися відлигою.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Денис

Ще новини Нікополя: У Нікополі 22 листопада провели в останню путь полеглого Героя (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×