Купити квартиру в Дніпрі

422
422

Очікується сильний дощ: якою буде погода у Нікополі 25 листопада

Очікується сильний дощ: якою буде погода у Нікополі 25 листопада

Якою буде погода у Нікополі 25 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сильний дощ у суботу.

Згідно із прогнозом на сайті Мета, у Нікополі протягом усього дня у суботу буде похмура погода, а увечері піде дощ і посилиться вітер. При цьому температура повітря очікується в межах 3-5 градусів вище нуля.

мета

Сервіс meteofor прогнозує дощ протягом майже усього дня у Нікополі 25 листопада. Увечері він посилиться, як і вітер. Температура повітря – від 3 до 5 градусів вище нуля.

метеофор

Згідно із прогнозом Синоптика, дощ розпочнеться у Нікополі в суботу зранку і буде дрібним, а протягом дня набиратиме силу і до вечора перетвориться на майже зливу. Температура повітря коливатиметься у межах від 2 до 5 градусів тепла. Вітер помірний, а ближче до ночі – сильний.

Народний прогноз від Синоптика такий:

У давнину виконували такий ритуал: у сніг, який щойно випав, вставляли соломинку: якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться – залишиться на землі. Якщо сніг цього дня випадав, то вважалося, що зима довго з місця не рушить і весна буде пізньою.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Надія

Ще новини Нікополя: Мешканцям Нікополя пропонують обговорити бюджет на 2024 рік: ось його основні показники

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×