Купити квартиру в Дніпрі

196
196

Потеплішає і без опадів: якою буде погода у Нікополі 26 жовтня

Потеплішає і без опадів: якою буде погода у Нікополі 26 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 26 жовтня, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють потепління.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, дощ у Нікополі буде лише вночі 26 жовтня. Але вже до ранку він піде геть разом із поривами вітру. І вдень погода налагодиться. Після хмарного ранку пообіді на небі з’явиться сонце. Температура повітря буде дуже комфортною – від 14 до 17 градусів вище нуля. Опадів до кінця дня четверга вже не передбачається.

meteofor

Мета обіцяє 26 жовтня хмарну з рідкими проясненнями погоду у Нікополі, без дощу. Температура повітря – від 13 до 17 градусів з позначкою “плюс”. Вітер слабкий.

мета

Синоптик теж обіцяє приємну погоду 26 жовтня. Мінлива хмарність, температура повітря – від 13 до 18 градусів вище нуля. Вітер слабкий – дутиме він з півдня, заходу і південного заходу протягом дня.

А народний прогноз від Синоптика такий:

У минулі часи цей день називали лазневим. На полиці протопленої лазні настоювали у молоці цілющі трави. Цього дня уважно слухали півня. Якщо півень починав співати раніше дев’ятої години вечора, завтра очікували дощ.

 

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопоьщини, автор Yevheniia

Ще новини Нікополя: «Я поїхав, а вони лишилися прибирати»: вчитель з Нікополя розповів про загиблих у гімназії 11 жовтня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×