Купити квартиру в Дніпрі

901
901

Потепління, сильний дощ і вітер: якою буде погода у Нікополі 29 листопада

Потепління, сильний дощ і вітер: якою буде погода у Нікополі 29 листопада

Якою буде погода у Нікополі 29 листопада, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують сильний дощ і вітер у середу. При цьому буде тепло.

Згідно із прогнозом на сайті Мета, дощ у Нікополі йтиме протягом всієї ночі і продовжиться вранці. Але вже до полудня він припиниться, і буде мінлива хмарність. Температура повітря – від 2 до 9 градусів вище нуля. Сильний вітер почне стихати у другій половині дня.

мета

Схожий прогноз дає meteofor: сильний нічний дощ почне слабшати вранці і припиниться до обіду. А вдень навіть вийде сонце. Вночі і вранці – шквальні пориви вітру. Температура повітря – від 3 до 10 градусів з позначкою “плюс”.

метеофор

Аналогічний прогноз і у Синоптика. 29 листопада у Нікополі очікується сильний дощ вночі і вранці, а пообіді – ясна погода. Температура повітря – від 1 до 9 градусів вище нуля. Сильний вітер почне стихати вдень, але все одно залишатиметься відчутним. Дутиме він з південного сходу, південного заходу і заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Цього дня може бути як відлига, так і справжня холоднеча. Якщо вітер сильно розхвилювався, то незабаром настане справжня зимова погода.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Анжела

Ще новини Нікополя: Поліція показала відео з місця смертельного обстрілу Нікополя 28 листопада

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×