Купити квартиру в Дніпрі

355
355

Після нічного дощу вийде сонце: якою буде погода у Нікополі 6 листопада

Після нічного дощу вийде сонце: якою буде погода у Нікополі 6 листопада

Якою буде погода у Нікополі 6 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сонячний день після нічного дощу. Буде тепло.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, нічний дощ у Нікополі припиниться близько 8-ї ранку, і після цього буде сонячний і теплий день. Температура повітря – від 13 до 17 градусів вище нуля. Вітер помірний.

meteofor

Приблизно такий же прогноз дає і Мета. Дощ вночі і вранці, сонячна погода вдень. Температура повітря – від 13 до 17 градусів вище нуля.

мета

Аналогічний прогноз і у Синоптика. Дощитиме вночі і рано вранці, вдень – сонячно і тепло. Від 13 до 17 градусів з позначкою “плюс”. Досить відчутний вітер вранці ослабне до вечора. Дутиме він 6 листопада з півдня, південного заходу і заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти й гадали на судженого. Вночі 6 листопада може випасти перший стійкий сніг. У давнину помітили, якщо грибів вродило мало – зима буде сніжною і лютою.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Olha

Ще новини Нікополя і району: Загиблий та двоє поранених внаслідок обстрілів Нікопольщини 5 листопада – прокуратура розпочала розслідування

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×