Купити квартиру в Дніпрі

152
152

Сонячно і відносно тепло: якою буде погода у Нікополі 7 листопада

Сонячно і відносно тепло: якою буде погода у Нікополі 7 листопада

Якою буде погода у Нікополі 7 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сонячний і відносно теплий день у вівторок.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, у Нікополі 7 листопада буде сонячно протягом усього дня. Опадів не передбачається. Температура повітря – від 10 до 16 градусів з позначкою “плюс”. Помірний вітер ще більше ослабне до вечора.

meteofor

Мета обіцяє сонячні ранок і першу половину дня. А пообіді – мінливу хмарність. Ймовірність опадів нульова. Температура повітря – від 10 до 15 градусів тепла.

мета

Приблизно такий же прогноз і у Синоптика. Сонячно, без дощу, температура повітря – від 10 до 16 вище нуля. Вітер слабкий. Дутиме він з півдня, південного заходу і заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Наші пращури звернули увагу на те, що вранці цього дня “або дощем заливає, або снігом замітає”, також можливий і туман. У минулі часи казали, що “в листопаді схід сонця з заходом серед дня зустрічаються”.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Екатерина

Ще новини Нікополя і району: Загиблий та двоє поранених внаслідок обстрілів Нікопольщини 5 листопада – прокуратура розпочала розслідування

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×