Купити квартиру в Дніпрі

161
161

Переважно хмарно: якою буде погода у Нікополі 7 жовтня

Переважно хмарно: якою буде погода у Нікополі 7 жовтня

Якою буде погода у Нікополі 7 жовтня, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики прогнозують переважно хмарне небо і невеличке зниження температури. Осінь наближається до свого “екватору”.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, 7 жовтня у Нікополі буде ясний ранок, але вже після 12:00 сонце сховається за хмарами. У цей же час різко посилиться вітер. Опадів не передбачається у суботу. Температура повітря – від 9 до 19 градусів вище нуля.

meteofor

Мета прогнозує хмарну погоду протягом більшої частини дня. Температура повітря – від 9 до 20 градусів тепла. Без опадів. Пообіді – значне посилення вітру.

мета

Схожий прогноз і у Синоптика. Без опадів, але хмарно. У другій половині дня вітряно – вітер дутиме з південного заходу. Температура повітря – від 7 до 20 градусів вище нуля.

А народний прогноз від Синоптика такий:

З цього дня ночі стають все темнішими, день зменшується “кінськими кроками”. Зазвичай в цей день збирали буряк з городу. Щоб дізнатись про майбутню зиму, спостерігали за дубом: якщо на ньому багато жолудів – до теплої зими й “хлібного” літа.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя: Нікополь і Марганець будуть забезпечені водою до кінця жовтня – Микола Лукашук (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×