Купити квартиру в Дніпрі

494
494

Очікується сильний дощ: якою буде погода у Нікополі 8 листопада

Очікується сильний дощ: якою буде погода у Нікополі 8 листопада

Якою буде погода у Нікополі 8 листопада, Nikopolnews розповідає, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють опади у вигляді дощу на середу.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor, дощ у Нікополі 8 листопада почнеться ближче до вечора. А вранці і вдень буде похмура погода. Температура повітря – від 9 до 16 градусів вище нуля. Вдень посилиться вітер, але до ночі стихне.

meteofor

Мета теж прогнозує дощ увечері, а вдень похмуру погоду. Температура повітря – від 9 до 15 градусів вище нуля.

мета

І у Синоптика прогноз на 8 листопада майже аналогічний, з єдиною різницею, що, згідно із ним, опади у Нікополі почнуться вже пообіді. І до самої ночі йтиме сильний дощ. Температура повітря – від 9 до 15 градусів з позначкою “плюс”. Увечері посилиться вітер. Він у середу постійно змінюватиме свій напрямок: дутиме то з півдня, то з південного сходу, то з південного заходу, то із заходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

Якщо сьогодні тепло, то і всій зимі бути з мокрими відлигами. Сприятлива ж погода у цей день передвіщала ранню весну. А якщо була багряна зоря, варто чекати вітру.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Olha

Ще новини Нікополя: У Нікополі понівечено десяток будинків, храм, газогін, поранено людину – поліція про наслідки обстрілів 6 листопада

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×