Купити квартиру в Дніпрі

1083
1083

У Нікополі очікуються складні погодні умови – рівень небезпечності 1 (жовтий)

У Нікополі очікуються складні погодні умови – рівень небезпечності 1 (жовтий)

У Нікополі, як і по всій території Дніпропетровської області, очікуються складні погодні умови 11 і 12 березня – рівень небезпечності 1 (жовтий), повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 11 березня 2023року оголошено попередження про метеорологічне явище: вдень у м. Дніпро та по Дніпропетровській області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20м/с. Рівень небезпечності 1 (жовтий).

Прогнозується:

  • 11 березня: Хмарно. Вдень помірний дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6°, вдень 9-11° тепла.
  • 12 березня: хмарно. Вночі невеликий дощ, місцями помірний, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 5-10° тепла.

Згідно з прогнозом на сайті Синоптик, у Нікополі вітер буде достатньо сильним протягом всього дня, а найбільше посилиться ближче до вечора. Також протягом всього дня очікується дощ. При цьому буде від 6 до 12 тепла.

У Нікополі очікуються складні погодні умови

У Нікополі очікуються складні погодні умови – рівень небезпечності 1 (жовтий)

Ще новини Нікополя і району:

Краса у Покрові – веселка у лютому (фото)

Титанічними зусиллями вдалося підвищити рівень води у Каховському морі – Сергій Лисак

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×