Купити квартиру в Дніпрі

1689
1689

 Вирощену на Нікопольщині городину продають на ринках Запоріжжя (фото)

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині городину продають на ринках Запоріжжя. Повідомляє Nikopolnews, з посиланням на сайт «Укрінформ».

«Врожай люди вирощують та збирають під обстрілами. Працювати треба, бо жити за щось треба. В нас дома, наприклад, вікна побило від обстрілу. З «Градів» гатять росіяни. Чуємо, що стріляють і ховаємось. Зараз важко щось планувати, ми не знаємо, чи прийдемо на ринок до Запоріжжя завтра», розповіла підприємець з Марганцю Ольга.

Вона продає полуницю. За її словами, цього року з ціною на ягоду дуже важко: погода і війна заважають. Через сильні дощі багато врожаю довелось просто викинути. За кілограм полуниці на ринку просять від 50 до 75 гривень (залежно від розміру ягоди).

Вирощену на Нікопольщині

Огірки, помідори, капуста, картопля – все це нині їде до Запоріжжя з Нікополя, Червоногригорівки Дніпропетровської області, а також деяких населених пунктів Донецької області. Як розповів директор комунального підприємства «Критий ринок» Камран Тахмазов, для підприємців нині намагаються створити хороші умови для торгівлі.

«Ми просимо повернутись особливо тих, хто з прифронтових громад. Вони 2-3 рази на тиждень приїздять до нас. Іноді ми навіть не беремо з них плату за місце або робимо пільги. Люди приїжджають до нас з-під обстрілів», зазначив він.

Керівником ринку чоловік є лише півтора місяці, але за цей час вже встиг розібратись та вирішити певні болючі питання. Говорить, що в першу чергу, відремонтували дах в центральному м’ясному павільйоні, бо під час дощової погоди, там було неможливо працювати.

«Нам трошки вдалось реанімувати ринок та повернути назад підприємців, які пішли. Хтось пішов через умови праці, хтось – через війну. Ми зараз робимо хороші умови для підприємців. Попереднє керівництво КП «Запоріжринок» не вирішувало такі проблеми», говорить директор.

Вирощену на Нікопольщині городину продають на ринках Запоріжжя: фото

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині

Вирощену на Нікопольщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×