Купити квартиру в Дніпрі

91
91

Віра Брежнєва не повернеться жити в росію – Меладзе не втримав, контракти розірвано, продає майно

Віра Брежнєва не повернеться жити в росію

Артистка Віра Брежнєва народилась на дніпропетровщині, саме там вона навчалась та почала свій творчий шлях. Юна дівчина ходила на різноманітні кружки, вчилась танцювати та займалась вокалом.

І у дитинстві Брежнєва навіть не мріяла про велику сцену, а співала у своє задоволення. Але один випадок на морі з татом змусив дівчину переглянути своє захоплення танцями та співом і далі вже Віра дуже хотіла стати відомою артисткою.

Віра Брежнєва в дитинстві

Віра Брежнєва в дитинстві

Зокрема все так і сталося, тепер Брежнєва популярна співачка та навіть акторка. Жінка почала свій шлях у шоу-бізнесі з гурту “ВІАГра”, це принесло їй шалений успіх та впізнаваність. Але згодом вона захотіла співати сольно та бути окремою артисткою. Вже багато років Брежнєва випускає пісні та раніше досить часто давала концерти як в росії, де жила, так і в Україні.

Але коли у 2022 році росія напала на Україну, Брежнєва не стала чекати та досить чітко висловила свою позицію щодо цього. Артистка вирішила залишити територію росії та обірвати всі зв’язки з цією країною. Але річ в тому, що перший час її коханий Костянтин Меладзе не хотів виїжджати з рідної для нього країни. Та згодом і до нього дійшла правильна позиція.

Віра Брежнєва не повернеться жити в росію - Меладзе не втримав, контракти розірвано, продає майно

Тепер зіркова родина продає будинок в якому вони жили, хоча спочатку думали його здавати, аби за можливістю повернутися додому. Але тепер рішення про остаточний від’їзд прийнято і будинок виставлений на продаж. Також Віра заявила, що більше не виступатиме для російської аудиторії.

Віра Брежнєва не повернеться жити в росію - Меладзе не втримав, контракти розірвано, продає майно

Величезний триповерховий будинок, розташований в елітному селищі «Міленіум парк»

Піар-менеджерка Брежнєвої Анастасія Драпенко розповіла, що артистка розірвала всі контракти з замовниками, які у неї були й навіть, виплатила штраф за це. А деякі замовники та компанії самі відмовились працювати з артисткою через її відверту позицію проти війни. Тож, віднині Віру більше не почують у росії.

Юлія Любченко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×