Купити квартиру в Дніпрі

484
484

П’яна жінка без прав і з чужими номерами врізалася у авто патрульної поліції в Дніпрі

П’яна жінка без прав і з чужими номерами врізалася у авто патрульної поліції в Дніпрі

Справжній треш відбувався на вулицях обласного центру цієї ночі. П’яна жінка без прав, на авто з чужими номерами врізалася у авто патрульної поліції в Дніпрі, коли намагалася втекти від іншої поліцейської машини. Про це повідомляє патрульна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

А все відбувалося так. Учора близько опівночі один із екіпажів патрульних помітив на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Чернишевського автомобіль Audi A6 із номерним знаком, що йому не належить. Патрульні подали водію авто вимогу зупинитися, але він лише пришвидшився, і на вулиці Вернадського зіткнувся з автомобілем іншого екіпажу, що також подавав вимогу про зупинку. На щастя, ніхто не постраждав.

Як виявилося, за кермом Audi перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянка погодилася пройти освідування у встановленому законом порядку за допомогою Драгеру. Результат показав, що водійка нетвереза — в її крові було 0,70 проміле алкоголю.

П’яна жінка без прав і з чужими номерами врізалася у авто патрульної поліції в Дніпрі

Також з’ясувалося, що вона позбавлена права керування авто. На кермувальницю патрульні склали протоколи за ч.1 ст. 130(Керування у стані сп’яніння), за ч.5 ст.126 (Керування ТЗ особою, що позбавлена права керування), ст. 124(Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, та дві постанови за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків та невиконання вимог про зупинку.

Водійку відсторонили від керування. Автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового зберігання авто.

Ще новини Дніпропетровщини: У Нікополі жінка систематично обкрадала магазини «EVA» і «Аврора» – як її покарали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×