Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1059
1059

Окупанти спробували на Дніпропетровщині піти шляхом терору як у Миколаєві – Лукашук

Окупанти спробували на Дніпропетровщині піти шляхом терору як у Миколаєві - Лукашук

10 листопада було неспокійно на Нікопольщині, а в Широківській громаді Криворізького району знайшли вирву від ворожого снаряду. Про те, як пройшов день на Дніпропетровщині, розповів голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

За словами Лукашука, вдень російські окупаційні війська вдарили по Червоногригорівській громаді Нікопольського району з РСЗВ. Люди не постраждали.

В Широківській громаді, що у Криворізькому районі, на подвір’ї приватного будинку виявлено вирву, орієнтовно – від реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Піротехніки Дніпропетровщини знищили в регіоні 46 вибухонебезпечних предметів, з них одна одиниця – бойова частина ракети, яка напередодні вибухнула у передмісті Кривого Рогу.

Як стало відомо сьогодні, це була ракета С-300. Окупанти спробували піти шляхом такого ж терору, який чинили у Миколаєві: переробили ракету ППО «земля-повітря» і використали її, як «земля-земля». Це негативно впливає на точність ракети, проте її потужність все рівно не зменшується. Але такі «махінації» з ракетами росіянам не допоможуть. Окупанти все рівно програють, – розповів Лукашук.

Окупанти спробували на Дніпропетровщині піти шляхом терору як у Миколаєві - Лукашук

Окупанти спробували на Дніпропетровщині піти шляхом терору як у Миколаєві - Лукашук

За кожним злочином, скоєним військовими рф в Україні, стоїть конкретне прізвище. Кожен окупант, який віддає чи виконує злочинні накази, буде покараний. Справедливість є. І історія має тому підтвердження. Зараз чекаємо на хороші новини з Херсонщини. Вони обов‘язково будуть. ЗСУ звільнять всі тимчасово окуповані російськими нелюдами території. Все буде Україна, – додав голова облради.

«Немає сумнівів в тому, що терор Нікопольського району припиниться» — Микола Лукашук

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×