Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2094
2094

[:ru]6-й энергоблок Запорожской АЭС отключен от сети[:ua]6-й енергоблок Запорізької АЕС відключено від мережі[:]

[:ru]6-й энергоблок Запорожской АЭС отключен от сети[:ua]6-й енергоблок Запорізької АЕС відключено від мережі[:]

[:ru]18 апреля 2021 года в 00 часов 01 минуту энергоблок №6 Запорожской АЭС отключен от энергосистемы и выведен в капитальный планово-предупредительный ремонт, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на официальный сайт атомной электростанции.

В настоящее время в работе находятся 3 энергоблока Запорожской АЭС. Суммарная мощность генераторов составляет 2930 МВт. На энергоблоке №1 идут 86 сутки планового среднего ремонта, на энергоблоке №3 – 34 сутки планового среднего ремонта.

Замечаний к работе основного оборудования действующих энергоблоков и персонала нет.

Радиационный фон в районе расположения Запорожской АЭС и в санитарно-защитной зоне (территория вокруг АЭС радиусом 2,5 км) – 8-12 микрорентген в час, что соответствует естественному радиационному фону.

На ЗАЭС завтра проведут испытания на одном из энергоблоков[:ua]18 квітня 2021 року о 00 годин 01 хвилину енергоблок №6 Запорізької АЕС був відключений від мережі і виведений в капітальний планово-попереджувальний ремонт, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт атомної електростанції.

В даний час в роботі перебувають 3 енергоблоки Запорізької АЕС. Сумарна потужність генераторів становить 2930 МВт. На енергоблоці №1 триває 86 доба середнього планового ремонту, на енергоблоці №3 – 34 доба середнього планового ремонту.

Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний фон в районі розташування Запорізької АЕС і в санітарно-захисній зоні (територія навколо АЕС радіусом 2,5 км) – 8-12 мікрорентген на годину, що відповідає природному радіаційному фону.

На ЗАЭС завтра проведут испытания на одном из энергоблоков[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×