Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1399
1399

9-річний хлопчик з Нікополя віддав ЗСУ усі свої заощадження і написав зворушливого листа

9-річний хлопчик з Нікополя віддав ЗСУ усі свої заощадження і написав зворушливого листа

Україна показала всьому світу, як відчайдушно вона бореться із ворогом, який зазіхнув на нашу землю і свободу. Боротьбу веде не тільки армія, але і пересічні громадяни – від малого до старого. Ось і 9-річний хлопчик з Нікополя Данило Балагуш не зміг залишитись осторонь. Дитина вирішила віддати ЗСУ усі свої заощадження. Також юний нікополець написав Захисникам листа.

Про цей зворушливий випадок розповів нікопольський волонтер і ветеран АТО Сергій Голтва, передає Nikopolnews

Сьогоднішній ранок розірвав мою душу. Точніше вчинок одного хлопчика – Данили Балагуш. Він зараз не в Україні, але серцем з нею. Ось лист, який Даня написав на папері, от тільки не відправив, бо, як він вважав, це  довго. На мою думку, після нашої ПЕРЕМОГИ цей лист повинен лежати в містському музеї. Текст листа мама Олена Балагуш передала мені в електронному вигляді, – розповів Сергій Голтва.

А ось що написав Данило Балагуш:

Збройні сили України, я Данило, мені 9 років. Я з міста Нікополь. У таку важку годину я хочу передати вам свої кошти які я збирав на свою мрію.  Я дуже хочу щоб воїни, які захищають Український народ, повернулися до дому.

Разом з цим листом мама Данили Олена Балагуш передала 5041 грн для захисників.

9-річний хлопчик з Нікополя віддав ЗСУ усі свої заощадження і написав зворушливого листа

На фото Даня Балагуш, Сергій Голтва і Олена Балагуш

Важко уявити цю паралель між ДИТЯЧОЮ МРІЄЮ і ВІЙНОЮ… Ці лінії не повинні перетинатися НІКОЛИ! Але і паралельно вони не можуть йти! Та це взагалі повинні бути різні світи і виміри! Але ж ні. Знайшлася така потвора на Землі з назвою “рускій”, яка вторглася у Дитячий світ, Дитячі мрії, Дитячий сміх, Дитячу радість і намагається все приєднати до одного – війна або смерть! – написав Сергій Голтва.

Він звернувся до хлопчика і запевнив, що «кожна копієчка, відірвана від його дитячої мрії для Перемоги України і повернення наших захисників додому живими, буде забита Збройними Силами України у горлянку всім ворогам, щоб запам’ятали українських дітей на все життя».

Сергій подякував Дані і його батькам.

У Нікополі школяр віддав 400 гривень своєї стипендії захисникам міста

На Донбасі зник безвісти 22-річний воїн з Нікополя

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×