Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4375
4375

Хлопчик, якого бабуся вивезла до Нікополя, ще перебуваючи в рф, вразив мережу патріотизмом і сміливістю (відео)

Хлопчик, якого бабуся вивезла до Нікополя, ще перебуваючи в рф, вразив мережу патріотизмом і сміливістю (відео)

10-річний хлопчик, якого бабуся вивезла до Нікополя з країни-агресорки, ще перебуваючи в росії, вразив мережу патріотизмом і хоробрістю. Нагадаємо, ми писали про Кирила раніше: він жив у росії з мамою, але мама раптово померла у перший день повномасштабного вторгнення, і дитину віддали до прийомної сім’ї. А потім за ним приїхала бабуся і, пройшовши багато випробувань, таки забрала онука на його малу батьківщину.

Відео, яке з’явилося у Тік-тоці 4 дні тому, було записане, коли Кирило ще жив у росії. Вірогідно, приблизно тоді ж воно було оприлюднене у Ютубі. На запису блогер з Казахстану спілкується з Кирилом по відео зв’язку. В перші ж секунди бесіди чоловік чує від дитини «Слава Україні» і не може повірити, що перед ним хлопчик з росії. Він не приховує свого здивування. Далі більше: юний співбесідник каже, що він підтримує Україну і що «перемога буде за нами». А потім розповідає, що народився в Україні, у місті Нікополь, і що зараз росія обстрілює його рідних.

У відео Кирило звертається до своїх однолітків у рф, закликаючи усвідомити, що коїть їх країна, яка напала на сусідню державу. Він також закликає думати головою і не вірити пропаганді.

Блогер питає, чи можна викласти бесіду у Ютуб, і Кирило дає згоду. Хоча напевно ж знає, що це небезпечно для нього.

Зрілість думок, громадянська свідомість і хоробрість цього 10-річного хлопчика просто вражають! І це при тому, що він ріс у країні-агресорці і скрізь чув її пропаганду. Можна тільки уявити, як важко йому було там знаходитися, особливо після смерті мами.

Радісно, що Кирило вже вдома, на рідній землі. Так, ТУТ триває жорстока війна, але ТАМ небезпека для нього була значно більшою.

Ось що говорив хлопчик, якого згодом бабуся вивезла до Нікополя з рф: відео

Нагадаємо, 10-річному Кирилу вручили відзнаку “Бойовий Нікополець” – і він гідний її.

А тут ми публікували історію, як не менш бойова бабуся Кирила повернула онука додому.

Ще новини Нікополя: «Подивіться на архітектуру Нікополя, яку ворог намагається знищити» – фото

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×