Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6613
6613

Купа 300-х і 200-х – біля Енергодара ворог поніс великі втрати: Генштаб

Купа 300-х і 200-х - біля Енергодара ворог поніс великі втрати: Генштаб

Біля Енергодара та низки інших населених пунктів на Запорізькому напрямку фронту ворог поніс великі втрати. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 20 листопада.

За уточненою інформацією, підтверджено вогневе ураження по місцях зосередження живої сили противника 19 листопада, – повідомляє Генштаб.

У районах населених пунктів Пологи, Камʼянка, Михайлівка (Василівського району) та Енергодар Запорізької області загарбники втратили понад 100 осіб пораненими. Також ліквідовано близько 20 одиниць військової техніки різних типів та 2 склади боєприпасів.

Також у Генштабі повідомляють, що на Запорізькому напрямку окупанти обороняються. Від артилерійського вогню противника постраждали райони населених пунктів Вищетарасівка, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Новопіль, Оріхів та Червоне Запорізької області.

Нагадаємо, вчора і сьогодні весь день окупанти влаштовують провокації в Енергодарі, обстрілюючи ЗАЕС. За даними Енергоатому, сьогодні зафіксували більше десятка прильотів на майданчик станції. Результатом обстрілів стало пошкодження інфраструктури станції. Це саме та інфраструктура, яка давала б змогу запустити 5-й та 6-й енергоблоки для відновлення виробництва електроенергії Запорізькою АЕС для потреб України.

Долучитися до обговорення

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×