Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
846
846

«Біля кордонів з Дніпропетровщиною наші збили ворожий безпілотник «Орлан» – Вілкул

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Розповідаючи в ході вечірнього брифінгу 5 травня про ситуацію у Кривому Розі і Криворізькому районі, Олександр Вілкул повідомив, що біля кордонів з Дніпропетровщиною нашими військовими було збито ворожий безпілотний летальний апарат «Орлан», передає Nikopolnews.

Щодо ситуації у Кривому Розі та Криворізькому районі, то вона стабільна та повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Вся інфраструктура працює у плановому режимі.

Орки продовжували обстріл мирних територій у районі Заградівки, Зеленодольська, Князівки, Трудолюбівки, Тополиного, Добрянки, Великої Костромки та інших населених пунктів.

Наші співвітчизники продовжують вириватися з прифронтових та окупованих територій, не бажаючи жити в так званому «руському мирі».

За словами очевидців, він насправді виявився пеклом тотального терору. Сьогодні до Кривого Рогу приїхало ще 617 біженців, – сказав Олександр Вілкул.

Він також повідомив, що продовжується велика робота з посилення оборони та допомога у забезпеченні наших військових частин.

Сьогодні провів виїзну робочу нараду на одному із виробництв. Вже виготовили та направили різним частинам понад 10 000 бронежилетів, понад 3500 берців та тактичних кросівок, понад 2000 комплектів форми. Доправили ще одну партію сучасних касок – 1000 одиниць. Хоча це й не функція міської Військової адміністрації, але робота з допомоги у забезпеченні військових вестиметься до нашої Перемоги, – заявив Вілкул.

Наші військові знищили ворожий склад боєприпасів і близько 70 окупантів – Вілкул

«Вдале полювання»: над Дніпропетровщиною збили ворожий безпілотник 3 травня

Над Дніпропетровщиною збили ворожий безпілотник 1 травня

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×