Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1116
1116

Протягом дня ворог двічі бив по Нікопольщині і обстріляв Синельниківський район

Протягом дня ворог двічі бив по Нікопольщині і обстріляв Синельниківський район

Протягом дня 25 січня ворог двічі бив по Нікопольщині і обстріляв Синельниківський район. Про це розповів у своєму вечірньому зверненні голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

З важкої артилерії вгатили по Червоногригорівській громаді Нікопольського району. Є пошкодження будівлі насосної станції, також понівечено електромережі. На щастя, постраждалих немає.

У Синельниківському районі надвечір ворожої атаки також з важкої артилерії зазнала Великомихайлівська громада. Наслідки уточнюються.

В інших районах області день видався мирним.

Дефіцит електроенергії в системі зберігається. Нині ліміти, які виділяються на Дніпропетровщину, покривають близько 53% від потреб в цілому. Енергетики вимушені проводити стабілізаційні відключення для побутових споживачів – 5 годин зі світлом, 4 години без електроенергії.

Україна переживає історичні події. Сьогоднішні новини про постачання озброєння – великий крок до нашої Перемоги завдяки підтримці партнерів. Будуть танки, зброя. Впевнений, що будуть й літаки з далекобійними ракетами, і ще більше хороших новин для нас та поганих для росіян. Президент і вся його команда щодня працюють над питанням обороноздатності держави, – сказав Микола Лукашук.

Окупанти вербують фахівців для Запорізької АЕС навіть на території Білорусі – Енергоатом

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×