Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2614
2614

Чи можливо у Нікополі уникнути відключень світла і чи є проблема з водою?

Чи можливо у Нікополі уникнути відключень світла і чи є проблема з водою?

Чи можливо у Нікополі уникнути відключень світла. На це питання в ході пресконференції відповів міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews. Також міський голова розповів, яка ситуація у Нікополі з водою.

Чи є проблема з водопостачанням?

За словами Олександра Саюка, проблеми з водопостачанням у Нікополі немає.

Так, падає рівень у Каховському водосховищі, але для Нікополя це не є критичним. Тому з водою все нормально. Якщо буде ціла інфраструктура і нас не розіб’ють, то у нас все нормально, – запевнив він

Чи можна уникнути відключень електроенергії у Нікополі?

Я не буду дуже вдаватися в подробиці, але якщо в кабелі, який іде на Нікополь, немає напруги, то як можна уникнути відключень? Це неможливо технічно, – відповів на це дуже популярне питання Олександр Саюк.

Також він запевнив, що влада постійно моніторить ситуацію і по декілька разів за день на зв’язку з енергетиками.

Я знаю, які і де у нас графіки по області. У Нікополі – найкращі графіки серед інших населених пунктів Дніпропетровщини. Енергетики максимально намагаються дотримуватись норми – 4 години без світла. Саме тому, що ми прифронтові, під обстрілами і у нас електроопалення. В інших містах відключення є набагато більше. Йде війна. Треба розуміти, що є незручності. Треба терпіти. Я дивлюсь іноді коментарі, у яких пишуть про наших бійців в окопах. То нам не найгірше. Треба терпіти. Вони є і будуть – планові відключення. До тих пір, поки енергосистему не відновлять до такого рівня, щоб вистачало потужностей. Треба терпіти, – сказав мер

Чи можливо у Нікополі уникнути відключень світла і чи є проблема з водою – відповіді мера

Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка 26 січня 2023р.Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка 26 січня 2023р.

Ракетний удар по центру Костянтинівки: троє загиблих і багато поранених (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×