Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5235
5235

Чи стріляють окупанти по Нікополю з Запорізької АЕС – відповідь «Енергоатому»

Чи стріляють окупанти по Нікополю з Запорізької АЕС – відповідь «Енергоатому»

Чи стріляють окупанти по Нікополю безпосередньо з Запорізької АЕС? Відповідь на це дали в компанії «Енергоатом», передає Nikopolnews, посилаючись на «Радіо Свобода».

Нагадаємо, російські окупаційні сили сьогодні знову обстріляли Нікопольський район, а саме Марганецьку і Мирівську громади. Обстріл вівся з четвертого мікрорайону окупованого Енергодара Запорізької області. Про це в інтерв’ю проєкту Радіо Свобода «Новини Приазов’я» розповів президент компанії «Енергоатом» Петро Котін.

«Сьогодні вночі вони (російські військові – ред.) загнали свою техніку, ракетні комплекси, безпосередньо на територію Енергодара і з четвертого мікрорайону здійснювали постріли у напрямку Нікополя. Близько 40 залпів було зроблено. Тобто вони вже не приховують свою ракетну техніку», – зазначив він.

Президент «Енергоатому» додав, що безпосередньо з майданчика Запорізької АЕС російські окупаційні сили не стріляють.

«У нас немає підтвердження того, що вони використовували територію атомної станції, але вони роблять це з навколишньої території та з міста Енергодар», – сказав він.

Зазначимо, що 10 днів тому Петро Котін говорив, що Війська рф обстрілюють Нікополь з території ЗАЕС – голова «Енергоатому».  Вірогідно, маючи на увазі, що територія станції використовується росіянами як плацдарм, де вони зберігають техніку і зброю.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×