Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
321
321

День на Дніпропетровщині пройшов тихо, але ситуація зі світлом дуже важка – Лукашук

День на Дніпропетровщині пройшов тихо, але ситуація зі світлом дуже важка – Лукашук

День 17 січня на Дніпропетровщині пройшов тихо, але ситуація з електроенергією дуже важка. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, підбиваючи підсумки вівторка, передає Nikopolnews.

Сьогодні у всіх районах Дніпропетровщини було тихо. Цю тишу протягом дня не порушили ворожі обстріли, – сказав Лукашук.

На місці ракетного удару у Дніпрі завершено рятувально-пошукові роботи. Це були страшні, важкі три доби.

Микола Лукашук подякував всім, хто допомагав і продовжує допомагати постраждалим від російського терору. Рятувальникам, медикам, слідчим, кінологам, волонтерам, всім небайдужим.

Щодо ситуації зі світлом на Дніпропетровщині

Кілька слів щодо ситуації з електроенергією. Сьогодні мав розмову з енергетиками. Наразі Дніпропетровщина перевищує ліміти споживання. Нині в деяких наших громадах світла немає понад 4 години, – сказав Лукашук.

Остання ракетна атака росії по Україні, за його словами, завдала значної шкоди нашій енергетиці. Понівечено один блок теплової електростанції на Сході, вісім блоків теплових електростанцій на Заході держави, три магістральні підстанції. Дефіцит потужностей в енергосистемі зріс. Все це тягне за собою ті наслідки, які ми зараз бачимо.

Я розумію обурення громадян. Розумію, що важко. Але прошу всіх пам’ятати, що в країні війна. Винна в цьому лише росія. Наші фахівці роблять все, що в їхніх силах, аби стабілізувати енергосистему. Це непросто, втім найближчими днями ситуація має покращитися, – запевнив голова облради.

Завершується ще один день війни. День, сповнений смутку і болю. Втім наша віра залишається непохитною. Віра в українських захисників, у свою країну і у власні сили, – додав він.

Стало відомо, які обленерго оштрафували за порушення графіків відключення світла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×