Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4519
4519

Депутат міськради Нікополя повідомила, що окупанти зруйнували дім її родини

Депутат міськради Нікополя повідомила, що окупанти зруйнували дім її родини

Депутат міськради Нікополя повідомила, що окупанти зруйнували дім її родини. Своєю бідою 9 лютого у мережі поділилася Алла Сиротенко, яка представляє у Нікопольській міській раді партію «Слуга народу», передає Nikopolnews.

Вороги зруйнували нашу  Батьківщину, наш ДІМ! Напевно, про це вже не раз писали, але ця війна вже прийшла до кожного. Так, Батьківщина – це і вся країна, і кожне місто, де живуть її люди, де щастя і де є душа, це ДІМ, в якому моя дитина в перший раз  почала ходити, де було його дитинство, це ДІМ, де мріяли і жили, але в будинок моїх батьків  влучила ворожа артилерія, – написала Алла Сиротенко 9 лютого і показала фото зруйнованого будинку

Вона додала, що влучили так, що будинку тепер немає. Його знищили разом зі спогадами про усі щасливі моменти, які були у ньому.

Розуміємо, що головне – ми всі живі та здорові, але залишається “але” … – написала пані Алла

Вона подякувала усім, хто допоміг розбирати завали будинку: міському голові, “Парковому господарству”, благодійному фонду “Проліска”, співробітникам РДА та команді благодійного фонду “Долоні Допомоги Нікопольщини”, компанії “Нікопрогресбуд” та багатьом іншим.

Навіть під обстрілами ви були поруч та допомагали. Ми переходили до укриття і знову  верталися до роботи. Ви зробили усе,  що було потрібно. Ви – Герої! Моя родина дякує усім за допомогу. Ми побудуємо новий будинок, де буде, як і раніше і навіть краще, а головне – наша сила в єдності, завдяки якій ми здобудемо нашу Перемогу швидше.  Бережіть себе та рідних, – написала Алла Сиротенко

Ще новини Нікополя: Родина переселенців з Нікополя на Чернігівщині вдруге втратила житло (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×