Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
328
Без категорії
328

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою Knopka: благодійники почали збір коштів

Детскую больницу Никополя хотят оснастить системой Knopka: благотворители начали сбор средст

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою «Кнопка». Аби реалізувати проект, благодійники почали збір коштів, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на БФ «Дітям Нікополя».

У фонді розповіли, що до них звернулася адміністрація лікарні з пропозицією допомогти оснастити палати медзакладу системою Knopka.

Що це за система?

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою Knopka: благодійники почали збір коштів

Система виклику knopka — це програма, яка дозволяє автоматизувати медичну допомогу пацієнтам на ліжках в лікарняних стаціонарах і служить способом комунікації з медсестрами.

Система отримує сигнал, якщо пацієнт натискає кнопку. Або сигнал йде від підключеного пульсометра й монітора пацієнта, якщо пульс критично підвищений або знижений. У цей момент генерується повідомлення на телефон медсестри, в якому вона бачить прізвище пацієнта, номер палати й ліжка. Також сигнал приходить на планшет на посту.

Загоряються лампи по відділенню над палатою, в якій потрібна допомога. Але медсестра не може прийняти виклик на посту. Щоб система зарахувала виклик, як прийнятий, вона повинна увійти в палату пацієнта і відзначитися там своїм персональним ключем, який знаходиться в браслеті. Таким чином система контролює, що пацієнтові була надана допомога та приділена увага упродовж трьох хвилин у разі потреби.

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою Knopka: благодійники почали збір коштів

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою Knopka: благодійники почали збір коштів

У БФ «Дітям Нікополя» зазначають:

Це реально дієва система!Наразі близько 20 лікарень Україні та Польщі користуються системою Knopka (у тому числі Інститут раку), мають позитивний досвід та відчувають покращення комунікації між пацієнтами й співробітниками лікарень!

Аби облаштувати дитячу лікарню Нікополя такою системою, потрібно 137 700,00 грн. У цю суму входить обладнання (разом із планшетом, браслетами-ключами, кнопками, лампами над дверима палат) та монтаж.

Реквізити для пожертв:

  • Рахунок фонду “Дітям Нікополя” з призначенням платежу ОБОВ’ЯЗКОВО‼️ “проект Кнопка”
  • UA113052990000026004060733219
  • ЄДРПОУ 37338281
  • № картки 5169330518257016
  • (картка відкрита на ім’я директора фонду Горбаненко Маргариту Миколаївну та прив’язана до рахунку Фонду, картка відкрита саме для благодійних внесків).

У Нікополі благодійники передали підопічним різдвяні «кошики добра»

Українці хочуть знайти багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила в АТБ продукти

У Нікополі до 1 лютого приймає дитячий кардіолог: графік прийому та як потрапити

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×