Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7230
7230

Росіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі – коментар компанії

Росіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі – коментар компанії

Росіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі 6 березня. Внаслідок обстрілу виникла масштабна пожежа, дим від якої бачило усе місто.

У соцмережах масово публікували моторошні фото і відео.

зображення viber 2024 03 06 16 11 35 683

зображення viber 2024 03 06 19 25 31 364

зображення viber 2024 03 06 19 27 17 513

Росіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі – коментар компанії

Росіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі – коментар компаніїРосіяни знищили «Епіцентр» у Нікополі – коментар компанії

Згодом з’явилася офіційна інформація від ОВА, в якій підтвердили обстріл торгівельного центру і масштабну пожежу у ньому.

Прокоментували подію і в компанії «Епіцентр», передає Nikopolnews.

Внаслідок ворожого обстрілу зруйновано торговий центр «Епіцентр» у Нікополі. На щастя, обійшлося без жертв, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що багатотисячне місто втратило один з небагатьох торгових об’єктів, який забезпечував людей всіма необхідними для життя товарами.

Це був один з найбільших торгових об’єктів Нікополя площею понад 5100 кв. З початку війни він не припинив функціонування.

Попри складну ситуацію в місті ми продовжували працювати, щоб люди мали можливість забезпечити себе найважливішими товарами. Боляче усвідомлювати, що в один момент перетворилося на звалище місце, куди сотні людей вклали багато власних зусиль та праці. Люди втратили своє місце роботи, а мешканці – оплот стабільності, – сказав директор з роздрібної торгівлі ТОВ “Епіцентр К” Дмитро Танько

Працівники пожежної безпеки міста та співробітники компанії доклали максимум зусиль для подолання вогню, але…

Нагадаємо, “Епіцентр” у Нікополі відкрився за півроку до повномасштабної війни – у серпні 2021 року. Це була дуже довгоочікувана і радісна подія для всього району.

Ось як це було.

Росія нищить все, до чого може дотягнутися….

З початку повномасштабної агресії проти України Епіцентр зазнав значних втрат. Об’єкти відомої національної мережі неодноразово були атаковані загарбниками. Раніше ворог повністю зруйнував п’ять торгових центрів компанії в Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові та Херсоні. Ще частина об’єктів мережі «Епіцентр» припинила роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та захоплення українських територій окупаційними військами.

Ще новини Нікополя: «Окупанти риють тунель до Нікополя» – це маячня. Коментар начальника РВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×