Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4800
4800

Чи можлива евакуація з Нікополя: Олександр Саюк прокоментував

Чи можлива евакуація з Нікополя: Олександр Саюк прокоментував

Міський голова Олександр Саюк в ході прес-конференції 27 жовтня, відповів на питання, чи можлива евакуація з Нікополя у майбутньому, передає Nikopolnews.

Як відомо, останнім часом у Нікополі загострилася безпекова ситуація. Обстріли почастішали. Ворог гатить по цивільних будинках і інфраструктурі. Отримують поранення люди. Так, наприклад, сьогодні росіяни поранили 5-річного хлопчика.

Серед населення почала поширюватися інформація, нібито мешканців Нікополя планують евакуювати. Раніше ми ставили відповідне запитання начальнику Нікопольської РВА Євгену Євтушенку. Він запевнив, що такі чутки – не що інше, як ворожа ІПСО. Адже таких планів наразі немає.

Міський голова Олександр Саюк теж запевнив, що станом на сьогодні розпорядження щодо евакуації з Нікополя відсутнє. Тобто поки що таких панів немає. Що ж стосується такої перспективи у майбутньому, то все буде залежати від інтенсивності обстрілів.

А сьогодні евакуюватися можуть за бажанням літні люди в рамках програми, яка діє вже давно. Їх вивозять до західних регіонів України, забезпечують житлом і харчуванням.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×