Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5822
5822

Ганебний жарт: у Нікополі швидку викликали з приводу наслідків вибуху, якого не було

Ганебний жарт: у Нікополі швидку викликали з приводу наслідків вибуху, якого не було

У Нікополі швидку викликали з приводу наслідків вибуху, якого не було. Про це йдеться у повідомленні на сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Зазначається, що 22 січня а 10 годині ранку на Нікопольську станцію ЕМД надійшов виклик з приводу вибухової травми у чоловіка невідомого віку в м. Нікополі, провулок Мирний, 12. Вказано було також, що під завалами будинку за цією адресою ще є люди. Виклик був переданий на «103» черговим оператором із лінії «102».

Оператор повідомив, що телефонувала жінка, яка себе не назвала, але є номер її телефону (050-666-97-06), який автоматично зафіксувався при записі повідомлення.

Негайно було вислано на вказану адресу бригаду ЕМД. Яке ж було здивування працівників бригади, коли виявилося, що такої адреси в місті Нікополі немає. Провулок Мирний є, але закінчується він 10-м номером, і обстрілів за останні декілька діб там зафіксовано не було, – розповідають обурені медики

Бригада повідомила про виявлені факти в диспетчерську Нікопольської станції ЕМД. Диспетчери вирішили, на всякий випадок, перевірити ще вулицю Миру, яка також є в м. Нікополі, але і там нумерація будинків по парній стороні закінчується 10-м номером, і обстрілів там останнім часом зафіксовано не було.

Декілька разів диспетчери намагалися зв’язатися по телефону, який їм передав оператор «102» з заявником, але це виявилося даремною справою – ніхто не відповідав. Перевірили диспетчери по гугл-картах місто Марганець, селища Вишетарасівку та Червоногригорівку, які регулярно піддаються артобстрілам з лівого боку Каховського водосховища, навіть зв’язалися з диспетчерською «103» міста Запоріжжя, але ніде не знайдено потерпілих на провулку Мирному у вказаних населених пунктах.

Хочеться звернутися через соціальні мережі до «жартівників», які дозволяють собі подібні вчинки, роблячи фальшиві виклики служб, які працюють у вогнищах, куди прилітають артилерійські снаряди та ракети ворога з одним-єдиним запитанням: «Вам не соромно?» Хоча відповідь і так очевидна – не соромно!!! Хіба може бути соромно людині, яка шукає собі розвагу там, де горе, людська кров, біль та страждання!!! – йдеться у повідомленні

Виклик з невідомого номера – чому на деякі дзвінки краще не відповідати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×