Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
100
100

Герої без зброї: газовик з Нікопольщини розповів про свою роботу під обстрілами

Герої без зброї: газовик з Нікопольщини розповів про свою роботу під обстрілами

Газовик з Нікопольщини розповів про свою роботу під обстрілами. Нещодавно чоловіка було нагороджено Подякою Міністерства енергетики України.

Про це повідомили у Дніпропетровській філії компанії «Газмережі», передає Nikopolnews.

Герої без зброї, але зі слюсарним інструментом у руках… Це ми про сміливих та мужніх газовиків, які щодня стоять на варті безпеки споживачів Дніпропетровщини, аби у їхніх домівках завжди було блакитне паливо, – йдеться у повідомленні “Газмережі”

Один із таких героїв – Андрій Іванович, слюсар з аварійно-відбудовних робіт 5 розряду аварійно-диспетчерської служби Нікопольського УЕГГ Дніпропетровської філії «Газмережі».

Андрій Іванович разом з бригадою щодня ліквідує та локалізує аварійні ситуації на газових мережах Нікопольщини після ворожих обстрілів, усуває витоки газу. І вже 15 років він віддано та сумлінно працює на підприємстві критичної інфраструктури.

Газовик з Нікопольщини розповів про свою роботу під обстрілами

«Наші реалії сьогодні  – це не менше трьох викликів на добу, пов’язаних з пошкодженнями газових мереж після артобстрілу або ж ударів БПЛА ворога. Ми обслуговуємо🔧 близько 20 населених пунктів регіону, і кожна зміна непередбачувана… Будинки, авто палають від вогню, дахи, вікна, газопроводи посічені знарядами, – говорить чоловік. – Днями після чергового обстрілу, де були пошкоджені газопроводи, без газу могли залишитися шість багатоповерхових будинків. Але ми оперативно відреагували та ліквідували аварійну ситуацію. Тому подача важливого енергоресурсу була швидко відновлена нашим клієнтам»

Нещодавно Андрій Іванович  був відзначений Подякою Міністерства енергетики України за професійну та, без перебільшення, героїчну роботу, – повідомляють у компанії

Чоловік каже, що не очікував такої уваги до себе.

«Якщо відверто, я не очікував такої нагороди, був дуже здивований. У першу чергу, це Подяка та висока оцінка не моєї роботи, а всієї нашої бригади АДС. Ми з колегами пліч-о-пліч з початку повномасштабного вторгнення працюємо лише для того, щоб наші земляки мали стабільний розподіл газу до своїх домівках», – ділиться емоціями газовик

У компанії дякують Андрію Івановичу та всім газовикам за те, що попри складні умови та небезпеку повертають розподіл газу до помешкань споживачів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: «Ці люди – Герої»: газовики з Нікопольщини отримали подяки від Міненерго і НАК «Нафтогаз України»

Ще новини Нікополя і району: Газовики на Нікопольщині відновили газопостачання 600 споживачам

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×