Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
471
471

Начальник Нікопольської РВА зустрівся з журналістами Agence France-Presse

Голова Нікопольської РВА зустрівся з журналістами Agence France-Presse

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко знову зустрівся з іноземними журналістами – цього разу з Agence France-Presse. Про це розповів сам Євтушенко, передає Nikopolnews.

Голова РВА пояснив, чому для Нікопольщини і України важлива увага іноземних ЗМІ, як це сприяє наближенню нашої перемоги.

Начальник Нікопольської РВА зустрівся з журналістами Agence France-Presse

Далі – пряма мова Євгена Євтушенка:

«Знову спілкувався з журналістами. Цього разу Agence France-Presse.

Нещодавно, звернув увагу на коментарі типу: “Який сенс спілкуватись з пресою, це не має практичної користі”? Не згоден і поясню чому.

Комунікуючи з громадянами інших країн я розумію що вони мають сумніви щодо очевидних для нас речей, як-то: “Чи дійсно обстрілюють міста і села Нікопольського району, хто саме здійснює обстріли”?

Дивні та наївні питання, відповідь на які має кожен житель. Так влаштована розумова діяльність: ми бачимо та відчуваємо на собі обстріли кожного дня і ночі. Для нас, це річ очевидна, для людей, які знаходяться за тисячі кілометрів від місця подій – ні.

Тут саме час згадати, що в сучасній війні медійна складова є чи не половиною постійної активності сторін. Досліджуючи підґрунтя таких питань іноземних гостей, я дійшов до їх першоджерела – пулу ЗМІ (Інтернет, друкованих, ТБ) які просувають російські наративи в країнах Європи та Америки. Цей пул формує вигідну для рф суспільну думку та відповідні настрої в парадигмі “нє всьо так однозначно”.

Чому нам важливо формувати правдиву та проукраїнську суспільну думку в інших державах? Тому, що суспільна думка виборців країн Європи, Америки, та Британії впливає на рішення політиків згаданих країн щодо виділення (або не виділення) нам військової, фінансової та інших видів допомоги. В свою чергу, така допомога потрібна нам для перемоги у війні.

Власне, спілкуючись з представниками іноземних ЗМІ я вношу свою невелику частку в формування вищезгаданої думки.

Такі справи»

Нові послуги для переселенців у Дії. Федоров пояснив, як користуватися

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×