Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1657
1657

Як Дніпропетровщина пережила ракетну атаку 5 грудня і яка ситуація з електроенергією

Як Дніпропетровщина пережила ракетну атаку 5 грудня і яка ситуація з електроенергією

Як Дніпропетровщина пережила масовану ракетну атаку 5 грудня, розповів голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

По-перше. Дніпропетровщина, в нас все добре. Дякуємо нашим силам ППО, – сказав Лукашук.

Зазначимо, що низка Телеграм-каналів, посилаючись на Олександра Вілкула, повідомляли про приліт у Кривому Розі. Але Вілкул заявляв про влучання у енергетичні об’єкти країни взагалі, а не Кривого Рогу.

Цю інформацію підтвердив Лукашук.

В «Укренерго» повідомили про влучання по енергетичній інфраструктурі України. Тому готуємось до можливих відключень світла, – сказав він.

Наразі в області ситуація з роботою об‘єктів критичної інфраструктури контрольована. Знеструмлено насосні станції одного з п‘яти водоканалів, які підпорядковуються Дніпропетровській обласній раді. Немає води у Солонянській громаді. Відновлення роботи водоканалу планується найближчим часом.
Щодо лікарень – вони працюють у штатному режимі.

Якщо у вас вдома немає світла, води, тепла – йдіть до Пунктів незламності. Вони розгорнуті в кожному районі Дніпропетровщини.

Адреси тут: nezlamnist.gov.ua

Нагадую, що найближчі до вас локації краще зберегти на випадок проблем з мобільним зв‘язком. Зберігаємо спокій. Вболіваємо за Україну. Разом допомагаємо нашим ЗСУ здолати ворога, – додав Микола Лукашук.

Раніше начальник Дніпро ОВА Валентин Резніченко повідомив, що Захисники з повітряного командування «Схід» збили 15 російських ракет.

Ось так ворожі ракети летіли над Дніпропетровщиною.

Загиблі люди на Запоріжжі і удари по енергоінфраструктурі – наслідки масованої ракетної атаки 5 грудня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×