Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
835
835

Ситуація з електрикою складна, у Нікополі відкрито 5 додаткових пунктів обігріву – Лукашук

«Будьте готові до того, що світла може не бути довго» - Микола Лукашук звернувся до мешканців Дніпропетровщини

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, як пройшов день 28 листопада на території області. Окрему увагу він звернув на ситуацію у Нікополі, який найбільше обстрілюється, передає Nikopolnews.

За словами Лукашука, день в області видався відносно спокійним. В Синельниківському районі на межі із Запоріжжям сталася пожежа. Попередньо – це не пов‘язано з військовими діями. Причини наразі з‘ясовуються, минулося без постраждалих.

Складною залишається ситуація з електрикою. На Дніпропетровщині досі є громади, в яких тривалий час відсутнє електропостачання. Розумію, що без світла складно, але прошу тамтешніх мешканців запастися терпінням. Енергетики роблять все можливе і неможливе, аби стабілізувати систему. Всі зусилля направлені на те, щоб повернути світло в кожну домівку, – сказав Лукашук.

Щодо Пунктів незламності: нині список місць, де можна зігрітися чи зарядити телефони, оновлено. Микола Лукашук подякував обласній військовій адміністрації та органам місцевого самоврядування, які підтримують людей і облаштовують пункти допомоги.

На випадок перебоїв зі зв‘язком збережіть адреси, що є на сайті:

https://nezlamnist.gov.ua/

Окрему увагу у зверненні голова облради приділив ситуації у Нікополі

Стосовно Нікополя, який ворог обстрілює найчастіше: в місті відкрито 5 додаткових пунктів обігріву. Дізнатися адреси можна в міській або районній раді, в поліції, у депутатів чи представників квартальних комітетів.

Не опускаємо рук. Пам’ятаємо, який шлях Україна вже пройшла за місяці повномасштабного російського вторгнення. Ворог умисно чинить ракетний терор, щоб посіяти паніку, щоб залишити нас без світла, без тепла. Але ми впораємось. Наші захисники зараз віддають свої життя на передовій, щоб Україна перемогла, – сказав Лукашук.

Як підготуватися до блекауту – що необхідно мати жителям багатоповерхівок

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×