Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
980
980

Як у Нікополі під обстрілами працює ветеринарна клініка (відео)

Як у Нікополі під обстрілами працює ветеринарна клініка (відео)

Як у Нікополі під обстрілами працює ветеринарна клініка, йдеться у сюжеті у ютуб-каналі USAVA. Повідомляє Nikopolnews.

За кошти благодійного фонду USAVA у Нікополі понад півтисячі стерилізації собак і котів. Всі послуги чотирилапим надавала ветеринарна клініка «Ваш добрий лікар». Зокрема її головний ветеринарний лікар Олексій Пушкар.

Попри війну та щоденні обстріли міста, чоловік продовжує надавати допомогу тваринам. Чоловік говорить, що йому доводилося працювати як без світла, так і без води.

«Без води працювати важче ніж без світла. Тому, що при хірургічних втручаннях треба вимивати весь інструмент. Ми замовляли воду, нам її привозили. Багато інструменту зіпсувалося, оскільки доводилося стерилізувати сильними засобами», розповідає Олексій Пушкар.

Проте, у клініці зараз чистота і порядок. А також стерильна чистота, пори обстріли і прильоти російських снарядів. Одного дня, ворожий прильот був біля ветеринарної клініки. Внаслідок чого, був зруйнований каштан, який ріс біля закладу. Через обстріли того дня постраждала і сама ветеринарна клініка. У ній вибило скло.

Як у Нікополі під обстрілами працює ветеринарна клініка: відео

Аби допомоги Олексію Пушкарю і надалі лікувати тварин, благодійний фонд USAVA передав медичні препарати та обладнання. Адже окрім щоденних профілактичних оглядів тварин, лікування, вакцинації і стерилізації, лікар рятує і поранених під час обстрілу тварин.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×