Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
526
526

Як у Нікополі і районі вступити до штурмової бригади «Лють» – розповіли у поліції

Як у Нікополі і районі вступити до штурмової бригади «Лють» - розповіли у поліції

Як у Нікополі і районі вступити до штурмової бригади «Лють» – розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

3 березня начальниця сектору кадрового забезпечення Нікопольського РУП Ірина Швець роз’яснила основні завдання новоствореного підрозділу, вимоги до кандидатів та всі етапи проходження перевірки.

Як у Нікополі і районі вступити до штурмової бригади «Лють»

Кандидатами до штурмової бригади «Лють» можуть стати громадяни України віком від 18 років, які не  мають судимостей.

Їм необхідно заповнити анкету на сайті: https://storm.mvs.gov.ua або Національної поліції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України” https://nabir.np.gov.ua. Після цього кандидатам повинно прийти підтвердження на телефон.

Далі необхідно зібрати документи, пройти тестування за психологічними характеристиками та зі знання законодавчої бази України. Також на претендентів очікує медична комісія та нормативи з фізичної підготовки.

Після проходження всіх етапів перевірки, співбесіди та призначення на посаду, бійців буде забезпечено необхідним спорядженням, надано достойну заробітну плату та направлено на навчання, аби отримати нові знання та опанувати навички, необхідні для виконання службових обов’язків.

Всі бажаючі можуть звернутися до Нікопольського районного управлінні поліції та відділень поліції у містах Покров, Марганець та смт. Томаківка або отримати консультацію за телефоном 099 157 49 55 та 099 157 49 69.

Працівники кадрів кожного дня готові надати консультацію всім охочим приєднатися до штурмової бригади «Лють» у ЦНАП міста за адресою: м.Нікополь, вул.Електрометалургів, 3.

Час згуртовуватися та йти до перемоги аби вигнати ворога з рідної землі! – кажуть у поліції

Інші новини Нікополя:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×